Terje Lindland og familien er veldig glad for at de valgte Heimtun Bygg som samarbeidspartner da de skulle totalrenovere sitt hus på Vestnes.

Da Terje Lindland og familien overtok huset i Neseveien i Mandal fra sine besteforeldre i starten av 2021, var det vel vitende om at et omfattende oppussingsprosjekt stod for tur. 

Huset ble bygd i 1957, og siden den gang har det ikke vært gjort særlig store endringer, forteller Lindland. Derfor valgte han sammen med familien å lage en plan for hva som måtte gjøres og i hvilken rekkefølge. Hele veien ble det vektlagt å ivareta tradisjonene i huset som ble bygd av bestefaren, som var snekker.

– Vi prioriterte det som måtte gjøres utvendig, blant annet å bytte tak. Deretter ønsket vi å ferdigstille barnas soverom og en gang i tredje etasje, før vi startet på første etasje. Her valgte vi å rive alt helt ned til kun reisverket sto igjen i ytterveggene og gulvet rev vi helt ned til sålen. Dette er jo et ganske omfattende prosjekt, sier Lindland.

Heimtun Bygg med på laget

Nå er alle overflater og nesten alle vinduer nye. Det samme er ytterdør, mens nytt kjøkken, vaskerom og et ekstra bad er på plass. Lindland er veldig fornøyd med resultatet, og han er veldig fornøyd med at han tok kontakt med fagfolk i Heimtun Bygg tidlig i prosessen.

– En kombinasjon av våre planer og Heimtuns innspill har ført til et resultat vi er veldig fornøyd med.

– Vi har vært veldig heldige som valgte Heimtun Bygg, sier Lindland om samarbeidet. 

Familien overtok huset for om lag et år siden, og byggeprosjektet startet sommeren 2021. Heimtun Bygg har vært med på hele prosessen - fra rådgivning underveis til det faktiske arbeidet på selve huset. 

– Heimtun Bygg har vært hovedleverandør og det er de som har stått for hjelp til å

tenke ut løsninger og har utført nesten alt arbeidet, sier Lindland. 

Heimtun Bygg har også samarbeid med underleverandører når det er behov for flisleggere, elektrikere og rørleggere og så videre.

– Våre visjoner ble ivaretatt

Noe av det som tok lengst tid og mye krefter i prosjektet var planleggingsfasen. 

– Den var ganske intens og lang. Samtidig syntes vi det var gøy - vi satt flere kvelder og tenkte på hvordan vi ville gjøre dette. Det at vi kunne forhøre oss med prosjektleder i Heimtun Bygg ga oss også en god følelse og trygghet. De kom med råd underveis samtidig som jeg følte at våre visjoner ble ivaretatt, sier Lindland. 

– En kombinasjon av våre planer og Heimtuns innspill har ført til et resultat vi er veldig fornøyd med, legger han til. 


Terje Lindland

Lindland er veldig fornøyd med oppfølgingen underveis, og sier han har følt seg trygg og ivaretatt hos Heimtun Bygg gjennom hele prosessen. 

– De er profesjonelle, er gode på det de holder på med og kommer med tips og hjelp underveis, sier han. 

Lindland er ikke i tvil om at han vil anbefale Heimtun Bygg videre. 

– Det som kanskje er aller viktigst for meg er at de er pålitelige, de kommer når de skal, og hjelper når det oppstår problemer, sier han.

Kontakt oss

Kontakt oss gjerne

Dersom du ønsker en befaring, rådgivning eller at vi skal utføre arbeid for deg - ring oss eller send oss en e-post.